הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
שלושת רבעי מחמאה
2 כפות סוכר
1 חלמון
2 כוסות קמח תופח
שכבת הגבינה:
2 קופסאות גבינה 9%
1 כפית קורנפלור
1 סוכר וניל
2 חלמונים
1 כוס סוכר
קצף:
3 חלבונים
חצי כוס סוכר
אופן ההכנה
1. ממרכיבי הבצק להכין בצק-לשטח אותו בתבנית אפיה מס' 26 ,לאפות 15 דק' בחום בינוני.
2. לערבב את חומרי שכבת הגבינה-לצקת על הבצק האפוי ולאפות עוד כ-30 דק' בחום בינוני
עד נמוך.
3. להקציף חלבונים+סוכר,למרוח על הגבינה - אני מזליפה עם מזלף לעוגות בצורת נטפים
גדולים ואז העוגה יוצאת מאוד יפה מעבר לזה שהיא טעימה מאוד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון