הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם בישקוטים
800 גרם פירות יער קפואים
1 כוס חלב
4 כפות סוכר
1 גביע שמנת חמוצה
1 מיכל שמנת מתוקה
1גבינת סקי עם תותים (500 גרם)
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
לקישוט:1 אריזה של תות שדה טרי (20-25 תותים)
אופן ההכנה
1. מרפדים תבנית עגולה (26 ס"מ) בבישקוטים ומעל מניחים את הפירות הקפואים.
2. בקערה מניחים שמנת חמוצה, חלב וגבינה ומקציפים היטב כ-2 דקות. מוסיפים את הפודינג ומקציפים יחדיו עוד כ-3 דקות.
3. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה.
4. מוזגים את התערובת על הבישקוטים ומקררים ללילה.
5. פורסים את התותים לפרוסות דקות ומניחים מעל העוגה
מגיש:
מקור: שטראוס
שתף את המתכון