חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה עם תותים ללא אפיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לקראת חג שבועות הבעל"ט, הרי לכם מתכון לעוגת גבינה חגיגית
עוגת גבינה עם תותים ללא אפיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לקראת חג שבועות הבעל"ט, הרי לכם מתכון לעוגת גבינה חגיגית
הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם בישקוטים
800 גרם פירות יער קפואים
1 כוס חלב
4 כפות סוכר
1 גביע שמנת חמוצה
1 מיכל שמנת מתוקה
1גבינת סקי עם תותים (500 גרם)
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
לקישוט:1 אריזה של תות שדה טרי (20-25 תותים)
אופן ההכנה
1. מרפדים תבנית עגולה (26 ס"מ) בבישקוטים ומעל מניחים את הפירות הקפואים.
2. בקערה מניחים שמנת חמוצה, חלב וגבינה ומקציפים היטב כ-2 דקות. מוסיפים את הפודינג ומקציפים יחדיו עוד כ-3 דקות.
3. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה.
4. מוזגים את התערובת על הבישקוטים ומקררים ללילה.
5. פורסים את התותים לפרוסות דקות ומניחים מעל העוגה
מגיש: MIRSO
מקור: שטראוס
שתף את המתכון