הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
¾ 1כוס קמח תופח
200 גר' חמאה
2 חלמונים
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
מלית:
2 חלבונים
כוס סוכר פחות שתי כפות - שהשתמשנו לבצק
1 שמנת מתוקה
2 גבינה לבנה
תבנית אפייה חד פעמית מלבנית גדולה או עגולה קפיצית 28
אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי הבצק, לשטח 2/3 בתבנית אחת, 1/3בתבנית קטנה יותר - לפרורים מעל העוגה.
לאפות עד הזהבה(חום של כ180 מעלות).
להקציף לקצף חזק חלבונים וסוכר, להוסיף 1 שמנת מתוקה - לא מוקצפת + 2 גבינה לבנה. אפשר את הכל במיקסר במהירות איטית יותר כמובן מאשר הקצפה.
אם יש זמן המתנה עד שהבצק מוכן או מתקרר , כדאי להכניס את תערובת הגבינה והשמנת למקרר להתייצבות.
למרוח מלית על בסיס, מעל לפזר פרורים שיש מה-1/3 בצק.
לקרר , רצוי במקפיא כמה שעות ואח"כ במקרר ללילה .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון