חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה פירורים מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מצויינת,קלה להכנה וסוחטת מחמאות(גם למי שלא "מת" על עוגות גבינה...כמוני).
עוגת גבינה פירורים מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מצויינת,קלה להכנה וסוחטת מחמאות(גם למי שלא "מת" על עוגות גבינה...כמוני).
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
¾ 1כוס קמח תופח
200 גר' חמאה
2 חלמונים
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
מלית:
2 חלבונים
כוס סוכר פחות שתי כפות - שהשתמשנו לבצק
1 שמנת מתוקה
2 גבינה לבנה
תבנית אפייה חד פעמית מלבנית גדולה או עגולה קפיצית 28
אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי הבצק, לשטח 2/3 בתבנית אחת, 1/3בתבנית קטנה יותר - לפרורים מעל העוגה.
לאפות עד הזהבה(חום של כ180 מעלות).
להקציף לקצף חזק חלבונים וסוכר, להוסיף 1 שמנת מתוקה - לא מוקצפת + 2 גבינה לבנה. אפשר את הכל במיקסר במהירות איטית יותר כמובן מאשר הקצפה.
אם יש זמן המתנה עד שהבצק מוכן או מתקרר , כדאי להכניס את תערובת הגבינה והשמנת למקרר להתייצבות.
למרוח מלית על בסיס, מעל לפזר פרורים שיש מה-1/3 בצק.
לקרר , רצוי במקפיא כמה שעות ואח"כ במקרר ללילה .
מגיש: carmeluna
מקור:
שתף את המתכון