חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה פירורים (סבתא)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קלה להכנה וטעימה טעימה
עוגת גבינה פירורים (סבתא)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קלה להכנה וטעימה טעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2 כוסות קמח
1 מרגרינה
1 ביצה
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
לקרם:
1 שמנת מתוקה
3 כפות סוכר כן כן שוב 3 כפות סוכר
2 גבינה לבנה 5%
1 שמנת חמוצה
3 כפות סוכר
1 סוכר וניל
אופן ההכנה
לערבב את כול חומרי הבצק במעבד מזון ולהמשיך ללוש ביד לוקחים 2/3 בצק ומשטיחים אותו בתבנית חסינת חום באופן שווה.
את החלק השני משטיחים בתבנית אחרת קטנה יותר ומכניסים את שני התבניות לתנור 25 דק'
מכינים את הקרם:
במעבד מזון:
שמנת מתוקה+ 3 כפות סוכר עד שמתקבל קרם יציב ומוסיפים את שאר החומרים
מכניסים למקרר עד שהבצק מתקרר.
שבבצק מתקרר בשני התבניות לוקחים את התבנית הגדולה ומוסיפים את הקרם.
את התבנית הקטנה מפוררים במזלג טוב טוב לפירורים קטנטנים ולהוסיף מעל הקרם שוו בשווה
מעל הקרם.
מגיש: רורי א
מקור:
שתף את המתכון