הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
2 גבינה 5%
1 גבינה 9%
3 כפות קונפלור
3 שקיות סוכר וניל
עוגיות פתי-בר מפוררים לתחתית העוגה.
אופן ההכנה
1 בקערה מערבלים היטב אה החלבונים לקצף אחיד ,מוסיפים בהדרגה את הסוכר
ומערבבים היטב לקצף נוקשה ויציב.
2. בקערה נפרדת שמים את החלמונים עם הגבינות + הסוכר הוניל + הקונפלור ומערבבים
היטב בעזרת כף לתערובת אחידה.
3. מוסיפים לתערובת החלמונים את קצף החלבונים בהדרגה, ומערבבים היטב
לתערובת אחידה.
4. בתבנית משומנת שמים את הביסקווטים המפוררים מעליהם את תערובת העוגה.
ואופים בתנור בחום בינוני כ - 45 דק' עד העוגה זהובה, מוציאם מקררים,
ומכניסים למקרר. ב ת א ב ו ן ד ל י ת !!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון