הוראות הכנה
מרכיבים
1 גבינה 5% (250 גרם)
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 פודינג וניל ללא סוכר (חברת מרמולייט)
1 כוס חלב רותח
1 שקית ג'לטין
100 גרם אוכמניות קפואות
75 גרם חמאה חתוכה לקוביות
6 חטיפי אנרג'י דבש ללא סוכר
8 אגוזי פקאן (או אגוזי מלך)
פטל לקישוט
אופן ההכנה
שוברים את חטיפי הדבש ומכניסים למעבד מזון. מוסיפים את האגוזים והחמאה ומעבדים למחית אחידה. מעבירים את המחית לתבנית קוטר 26 ומשטחים לבסיס. מכניסים למקרר להתייצבות.
ממיסים את הג'לטין בחלב הרותח. מקציפים את השמנת עם הפודינג לקצף אחיד ומכניסים בינתיים למקרר. אחרי שהג'לטין נמס לחלוטין בחלב מוסיפים את הגבינה ומערבבים לתערובת אחידה. מקפלים פנימה את השמנת המוקצפת מהמקרר לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים לתערובת את האוכמניות ומערבבים. יוצקים את התערובת על הבסיס ומסדרים מעל את הפטל לקישוט. מכניסים למקרר להתייצב למשך הלילה.
מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון