הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס
200 גרם ופלים לואקר בטעם וניל שבורים
100 גרם חמאה מומסת
למלית
3 חלמונים
¾ כוס סוכר
250 גרם גבינת מסקרפונה
14 גרם ג'לטין
¼ כוס מים פושרים
מיץ מתפוז אחד
2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
אופן ההכנה
הבסיס:
מערבבים ומהדקים על נייר אפיה המונח בתבנית בקוטר 24 ס"מ את החומרים, ומקפיאים עד לסיום הכנת העוגה
העוגה:
מערבבים את החלמונים והסוכר, ובוחשים פנימה את הגבינה. את הג'לטין מרככים במים הפושרים, ולאחר שהתרכך (3-5 דקות בערך) מוסיפים אותו אל תערובת הגבינה ובוחשים היטב.
מקציפים את השמנת המתוקה ובוחשים אותה אל תוך הגבינה. לבסוף, מוסיפים את מיץ התפוזים, מוזגים על בסיס הופלים שבתבנית , מקררים 6 שעות ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון