חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה קרה על בסיס ופלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה קרה על בסיס ופלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס
200 גרם ופלים לואקר בטעם וניל שבורים
100 גרם חמאה מומסת
למלית
3 חלמונים
¾ כוס סוכר
250 גרם גבינת מסקרפונה
14 גרם ג'לטין
¼ כוס מים פושרים
מיץ מתפוז אחד
2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
אופן ההכנה
הבסיס:
מערבבים ומהדקים על נייר אפיה המונח בתבנית בקוטר 24 ס"מ את החומרים, ומקפיאים עד לסיום הכנת העוגה
העוגה:
מערבבים את החלמונים והסוכר, ובוחשים פנימה את הגבינה. את הג'לטין מרככים במים הפושרים, ולאחר שהתרכך (3-5 דקות בערך) מוסיפים אותו אל תערובת הגבינה ובוחשים היטב.
מקציפים את השמנת המתוקה ובוחשים אותה אל תוך הגבינה. לבסוף, מוסיפים את מיץ התפוזים, מוזגים על בסיס הופלים שבתבנית , מקררים 6 שעות ומגישים.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון