הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם גבינה לבנה 5%
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר
1 שקית ג'לטין
1/4 כוס מים רותחים
ביסקויטים פתי בר (אני מעדיפה את הכהים)
מחית של אוכמניות / תותים... כל מה שתבחרו לטופ
אופן ההכנה
לערבב את הגבינה, סוכר וסוכר וניל
להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר
לקפל יחדיו את תערובת הגבינה עם הקצפת.
בקערה קטנה ממיסה את הג'לטין במים רותחים ומערבבת עד שלא יהיו גושים
ומיד מוסיפה לתערובת.
בתבנית מלבנית מניחה שכבה אחת של ביסקויטים, ומעליה יוצקת את התערובת.
מכסה בניילון נצמד ומניחה במקרר כשעה.
לאחר שהעוגה מתייצבת, אפשר להניח עליה כל מחית שתבחרו.
בהנאה!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון