הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
3 חלמונים
1 כוס סוכר
1 מחמאה
1 קמח אסם תופח (375 גר') או 3 כוסות קמח רגיל+1 אבקת אפיה
למילוי הגבינה:
750 גר' גבינת טבורוג 5% או 0% תלוי מה מעדיפים מבחינת אחוז השומן
1 שמנת חמוצה
1.5 כוסות סוכר
2 סוכר וניל
2 כפות סולת
2 ביצים
גרד לימון
צימוקים למי שאוהב
אופן ההכנה
1. מכינים בצק ומשהים לילה במקרר
2. שני שליש מהבצק-מרפדים תבנית אפיה-זה יעשה ביד ,מאחר וקשה לרדד את הבצק את
השליש הנותר להכניס לפריזר.
3. אופים 15 דק'.
4. מערבבים את כל חומרי המילית-אין צורך להפריד את הביצים.
5. להניח על הבצק האפוי.
6. לגרד בפומפיה גסה את השליש הנותר של הבצק על הגבינה.
7. לאפות בחום בינוני-נמוך בחלק התחתון של התנור-לבצק יש נטיה להשרף מהר כשעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון