חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה של אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה של אמא מדהימה כמו האמא ...
עוגת גבינה של אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה של אמא מדהימה כמו האמא ...
הוראות הכנה
מרכיבים
עוגת גבינה של אמא
חומרים לבצק:
11/2 כוס קמח תופח
1/2 חבילה מחמאה
1/2 כוס סוכר
1 חלמון (צהוב)
ללוש לבצק ולשטח בתבנית עגולה (26) ולאפות ב-180 מעלות (לחמם קודם התנור) כ-25 דקות עד שמזהיב יפה יפה.
1 ק"ג גבינה לבנה 5% (לא חשוב איזה)
1/2 חבילה מחמאה
2 חלמונים
1 כוס סוכר
תמצית וניל
1 שקית סוכר וניל
/ כף גדושה קמח
2 כפות חלב
לערבל היטב הכל יחד (אפשר בעזרת כף עץ). להוציא מהתנור את הבצק ולשטח את תערובת הגבינה ולאפות באותו חום כ-20 דקות.
3 חלבונים (לבנים)
6 כפות סוכר
להקציף היטב במיקסר קודם את החלבונים וכשמתחיל להתהוות להוסיף לאט לאט את הסוכר.
להוציא שוב את העוגה מהתנור ולשטח מעל הגבינה את הקצף (ניתן לעצב עם מזלף צורת שושנים קטנות)
להחזיר העוגה לתנור ולאפות כ-10 דקות (עד שהקצף נהיה חום בהיר) באותו חום (180 מעלות) ואח"כ להפחית את החום ל-100 מעלות לעוד כשעה.
יאמי יאמי...
נירה שקד
מגיש: נירהשקד
מקור:
שתף את המתכון