חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גזר ופרג מדהימה בניחוח תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת פרג וגזר בניחוח תפוז brניתן לשעות כמאפינס הטעם והניחוח יעשו לכם את זה
עוגת גזר ופרג מדהימה בניחוח תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת פרג וגזר בניחוח תפוז brניתן לשעות כמאפינס הטעם והניחוח יעשו לכם את זה
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לעוגה :
1 כוס קמח
1 כפית סודה לשתיה
¼ כפית מלח
2 ביצים
¾ כוס סוכר
¾ כוס שמן
½ כוס מיץ תפוזים
1 כף גרד קליפת תפוז
1 כף תמצית וניל
1 כפית קינמון
½ כפית אגוז מוסקט
100 ג"ר פרג
4-5 גזרים קלופים ומגוררים דק לאחד וחצי כוסות
½ כוס אגוזי מלך קצוצים
תבנית בקוטר 22 ס"מ, משומנת
אופן ההכנה
מקציפים, בקערת מערבל, את הביצים והסוכר במהירות בינונית. מוסיפים את השמן
ולאחר מכן את הוניל והתבלינים. מוסיפים את הקמח אבקת הסודה והמלח. מערבבים
לקבלת תערובת אחידה ומוסיפים, בעזרת כף, את הגזר גרידת התפוז והאגוזים.
יוצקים לתבנית ואופים 45 דקות ב- 180°c.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון