חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גזר מקסיקנית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

******************************************************* *** עוגה זו אפשר להכין "כשרה לפסח" על ידי החלפת פירורי הלחם בקמח מצה. *** *******************************************************
עוגת גזר מקסיקנית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

******************************************************* *** עוגה זו אפשר להכין "כשרה לפסח" על ידי החלפת פירורי הלחם בקמח מצה. *** *******************************************************
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות גזר - לגרד דק
קליפת לימון - מגורדת מ לימון אחד (גס)
קליפת תפוז - מגורדת מתפוז אחד (גס)
4 כפיות מיץ לימון
1 כפית תמצית וניל
1/2 חבילת מרגרינה
6 כפות סוכר
4 ביצים טרופות
5 כפות שטוחות של פירורי לחם
תבנית עגולה בגודל 24 ס"מ
מרגרינה לשימון התבנית
אופן ההכנה
מחממים אתת התנור לחום בינוני (180- 170)
מערבבים בקערה את הגזר, קליפות הלימון והתפוז, מיץ לימון ותמצית וניל
טורפים יחד את המרגרינה עם הסוכר לתערובת קלילה.
מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השניה, וטורפים אחרי כל הוספה.
מוסיפים לתערובת הביצים את תערובת הגזר ואת פירורי הלחם - ומקפלים לתערובת אחידה.
משמנים את התבנית
יוצקים אלייה את הבלילה
אופים 45 דקות עד שהעוגה תשחים.
מגיש:
מקור: סבתה צילה
שתף את המתכון