הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות גזר - לגרד דק
קליפת לימון - מגורדת מ לימון אחד (גס)
קליפת תפוז - מגורדת מתפוז אחד (גס)
4 כפיות מיץ לימון
1 כפית תמצית וניל
1/2 חבילת מרגרינה
6 כפות סוכר
4 ביצים טרופות
5 כפות שטוחות של פירורי לחם
תבנית עגולה בגודל 24 ס"מ
מרגרינה לשימון התבנית
אופן ההכנה
מחממים אתת התנור לחום בינוני (180- 170)
מערבבים בקערה את הגזר, קליפות הלימון והתפוז, מיץ לימון ותמצית וניל
טורפים יחד את המרגרינה עם הסוכר לתערובת קלילה.
מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השניה, וטורפים אחרי כל הוספה.
מוסיפים לתערובת הביצים את תערובת הגזר ואת פירורי הלחם - ומקפלים לתערובת אחידה.
משמנים את התבנית
יוצקים אלייה את הבלילה
אופים 45 דקות עד שהעוגה תשחים.
מגיש:
מקור: סבתה צילה
שתף את המתכון