הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' חמאה
1.5 כוסות סוכר חום
3 ביצים
2 כוסות קמח
2 כפיות א. אפייה
כפית קינמון
כפית זנגויל טחון
רבע כפית אגוז מוסקט
2 גזרים קלופים ומגוררים דק
חצי כוס צימוקים
חצי כוס אגוזי מלך
אופן ההכנה
מקציפים חמאה וסוכר מספר דקות.
מוסיפים ביצים וממשיכים להקציף.
מערבבים קמח, א.אפייה, תבלינים, גזר, אגוזים וצימוקים.
מוסיפים לקערה ומערבבים עד שהתערובת אחידה ולא מעבר.
מוזגים לתבנית מלבנית ואופים כ- 45 דקות או עד שהקיסם יוצא נקי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון