הוראות הכנה
מרכיבים
½1 חבילות ביסקוויטים (פתי בר)
½ חבילת מרגרינה
1 מיכל גבינה לבנה
1 כפית תמצית וניל
1 כפית מיץ לימון
1 חבילת ג'לי בטעם תות שדה (או כל טעם אחר לבחירה)
1 כוס סוכר
2 כוסות מים רותחים
1 קוביית קרח
אופן ההכנה
שמים את הביסקוויטים בתבנית בצורה מסודרת.
מערבבים את המרגרינה, הגבינה הלבנה, תמצית הווניל, מיץ הלימון והסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
מניחים את התערובתעל הביסקוויטים ומכניסים למקרר.
מערבבים את הג'לי עם 2 כוסות מים רותחים עד שאין גושים. מוסיפים לו קוביית קרח.
מוציאים מהמקרר את הביסקוויטים עם הגבינה ומניחים את שאר הביסקוויטים על הגבינה.
על הביסקוויטים שמים את הג'לי.
מכניסים למקרר.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: חברה של אמא
שתף את המתכון