חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גלידה,שוקו-וניל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה ראשונה שהכנתי בחיי בגיל 14 או 15 ומאז אני מקבלת מחמאות. brטעימה ,מגוונת, יפה ומרשימה להגשה, ללא אפיה וקלה להכנה. brהנאה מובטחת.
עוגת גלידה,שוקו-וניל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה ראשונה שהכנתי בחיי בגיל 14 או 15 ומאז אני מקבלת מחמאות. brטעימה ,מגוונת, יפה ומרשימה להגשה, ללא אפיה וקלה להכנה. brהנאה מובטחת.
הוראות הכנה
מרכיבים
500-גרם ביסקוויטים מרובעים(אני מעדיפה "פתי-בר אסם")
2-כוסות חלב לטבילת הביסקוויטים
לקרם וניל:
1-שמנת מתוקה
¾-כוס חלב
2-כפיות אבקת ס וכר
1-חבילה פודינג וניל
לקרם שוקולד:
1-שמנת מתוקה
¾-כוס חלב
2-כפיות אבקת סוכר
1-חבילה פודינג שוקולד
אופן ההכנה
שלב ראשון זה הכנת שני סוגי הקרם.
בקערת המערבל לצקת חלב ושמנת,להוסיף אבקת סוכר ופודינג וניל,להקציף כ 3 דקות במהירות גבוהה ולהעביר לכלי אחר.
אותה פעולה גם לקרם שוקולד.
לשמור שעה במקרר.
לקחת תבנית מרובעת 20-22 ס"מ וקערה.
לצקת בקערה חלב,לטבול ביסקוויטים ולסדר אותם בתבנית אחד ליד השני,למלא את כל שטח התבנית.
למרוח מעל חצי מכמות קרם השוקולד ולהמשיך לטבול שוב ביסקוויטים בחלב ולסדר שכבה נוספת מעל הקרם.
למרוח בחצי כמות קרם הוניל ושוב שכבת בסקוויטים.
מעל שכבה אחרונה שזה קרם וניל,לפזר כ-10 בסקוויטים מפוררים לפירורים עדינים.
לכסות בניילון נצמד ולהקפיא שעתיים.
לאחר מכן לאחסן במקרר.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון