הוראות הכנה
מרכיבים
500-גרם ביסקוויטים מרובעים(אני מעדיפה "פתי-בר אסם")
2-כוסות חלב לטבילת הביסקוויטים
לקרם וניל:
1-שמנת מתוקה
¾-כוס חלב
2-כפיות אבקת ס וכר
1-חבילה פודינג וניל
לקרם שוקולד:
1-שמנת מתוקה
¾-כוס חלב
2-כפיות אבקת סוכר
1-חבילה פודינג שוקולד
אופן ההכנה
שלב ראשון זה הכנת שני סוגי הקרם.
בקערת המערבל לצקת חלב ושמנת,להוסיף אבקת סוכר ופודינג וניל,להקציף כ 3 דקות במהירות גבוהה ולהעביר לכלי אחר.
אותה פעולה גם לקרם שוקולד.
לשמור שעה במקרר.
לקחת תבנית מרובעת 20-22 ס"מ וקערה.
לצקת בקערה חלב,לטבול ביסקוויטים ולסדר אותם בתבנית אחד ליד השני,למלא את כל שטח התבנית.
למרוח מעל חצי מכמות קרם השוקולד ולהמשיך לטבול שוב ביסקוויטים בחלב ולסדר שכבה נוספת מעל הקרם.
למרוח בחצי כמות קרם הוניל ושוב שכבת בסקוויטים.
מעל שכבה אחרונה שזה קרם וניל,לפזר כ-10 בסקוויטים מפוררים לפירורים עדינים.
לכסות בניילון נצמד ולהקפיא שעתיים.
לאחר מכן לאחסן במקרר.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון