חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גלידה-נהדרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גלידה-נהדרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 מחמאה
200 גר' שוקולד מריר
5 ביצים
100 גר' אגוזי מלך קצוצים גס
1 כף ברנדי
1 כף רום
3/4 כוס סוכר
2 כפות פירורי ביסקוויט
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1. להמיס בסיר על האש: מחמאה+שוקולד להסיר מהאש.
2. להוסיף 5 חלמונים-אחד אחרי השני.
3. להקציף 5 חלבונים+3/4 כוס סוכר.
4. לערבב בין 2 התערובות היטב ואחר כך לחלק ל-2 .
5. לחלק אחד להוסיף אגוזים קצוצים +פירורי ביסקוויט ולאפות בחום בינוני 20 דק'.
6. להקציף שמנת מתוקה,אותה להוסיף לחלק השני בתוספת ברנדי ורום.
7. את התערובת עם הקצפת לשים על החלק האפוי המצונן.
8. את העוגה שמים בפריזר. לפני ההגשה מוציאים למספר דקות-לא יותר.
מגיש: דובשן
מקור:
שתף את המתכון