חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גלידת קסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להשאיר את העוגה ללא השוקולד למי שאוהב רק וניל. brהעוגה קלה להכנה ונגמרת במהירות.
עוגת גלידת קסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להשאיר את העוגה ללא השוקולד למי שאוהב רק וניל. brהעוגה קלה להכנה ונגמרת במהירות.
הוראות הכנה
מרכיבים
- 200 גרם שוקולד מריר
- מרגרינה אחת
- 4-5 כפות מים או חלב
- 1 גבינה לבנה 9%
- ½ כוס סוכר
- 4 ביצים מופרדות חלבונים וחלמונים
- 1 חבילת פתי בר שוקולד או וניל (לפי טעם אישי)
אופן ההכנה
- להמיס את השוקולד, המרגרינה, החלב או המים וחצי מכמות הסוכר, בבריכת מים.
- להקציף את החלבונים עם שאר הסוכר.
- להקציף את החלמונים בקערה נפרדת.
- להוסיף את הגבינה ולערבב לתערובת חלקה.
- להוסיף את תערובת החלמונים לחלבונים ולהבליע לתערובת חלקה.
- מניחים נייר אפיה בתבנית. טובלים שכבת ביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית בשכבה אחת.
- מעל יוצקים את התערובת ומשטיחים.
- מפזרים את השוקולד המומס מעל התערובת ובעזרת סכין יוצרים שמיניות שיווצרו שני צבעים שונים ולא אחידים.
- שוב טובלים בסקוויטים בחלב ומסדרים על התערובת בשכבה אחת.
- מכסים את העוגה בנייר אלומיניום ומכניסים למקפיא.
- אוכלים את העוגה קפואה ופורסים אותה לפי קוביות הביסקוויטים.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון