הוראות הכנה
מרכיבים
3/4 כוס סוכר
0.5 כוס שמן
3 ביצים
1 כוס דבש
0.5 כפית קנמון
0.5 כפית ציפורן
1 חבילה קמח תופח מאליו
1 כוס קפה שחור מוכן
50 גרם אגוזים או שקדים קצוצים
תבנית בקוטר 24 ס"מ
אופן ההכנה
בקערת המערבל מערבבים את הסוכר והשמן.
מוסיפים תוך כדי ערבוב את הביצים, הדבש, התבלינים, ולבסוף לסירוגין, את הקמח, הקפה והאגוזים. מערבבים עד שהעיסה חלקה.
מרפדים תבנית בנייר אפיה, מעבירים את העיסה לתבנית ואופים כ-45 דקות בחום נמוך (170)
מוציאים, ולאחר כמה זמן.......
בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון