הוראות הכנה
מרכיבים
- 2 ביצים
- ½ כוס סוכר
- כפית אבקת אפיה
- ¼ כוס שמן
- ½ כוס סילאן
- 1/3 כוס מים
-½ כוס קוקוס
- 1 כוס קמח מרמולייט
- ¼ כוס שוקולד צ'יפס ללא גלוטן
- אפשר להוסיף ½ כוס אגוזי מלך
אופן ההכנה
- מקציפים את הביצים עם הסוכר.
- מערבבים את שאר החומרים בקערה נפרדת.
- מוסיפים את התערובת לתוך הביצים המוקצפות.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת.
- אופים את התערובת בחום של 170-180°c במשך 20-30 דקות עד לאפיה מלאה של העוגה.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: חברה לעבודה
שתף את המתכון