הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס מים
1 כוס שמן
1 כוס דבש
1 כפית סודה לשתיה
2 ביצים
1 כוס סוכר
3 כוסות קמח
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית ציפורן
1/2 כפית קפה נמס
3 חלבונים
1 כף סוכר
לזיגוג:
30 גר' דבש
70 גר' סוכר
50 מ"ל מים
20 מ"ל מיץ לימון (אם יש צורך, מוסיפים עוד).
אופן ההכנה
1. לקערת המערבל מכניסים: מים, שמן, דבש (אם הדבש אחרון, אחרי השמן, יותר קל לו לצאת מהכוס...)ץ מערבלים עד תערובת אחידה
2. מוסיפים ביצים וסוכר וממשיכים לערבל.
3. מכניסים את החומרים היבשים ומערבלים עד תערובת אחידה.
4. מקציפים חלבונים עם כף סוכר ומקפלים לתערובת.
5. מוזגים לתבניות (3/4 תבנית) ואופים עד שקיסם שמוכנס יוצא נקי.
6. בנתיים מרתיחים את הזיגוג ומקררים.
7. כשהעוגות יוצאות מהתנור, למרוח ולהספיג בהן את הזיגוג.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון