הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס דבש
כף ג'ינג'ר טרי מגורד
2 כפיות תמצית וניל
250 גרם קמח תופח
100 גרם אגוזים, טחונים
1 גביע שמנת חמוצה
1/3 כוס חלב
200 גרם חמאה מומסת
קליפה מגורדת מתפוז אחד
אופן ההכנה
1. מקציפים את הביצים והסוכר כ-5 דקות, עד שהתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את הדבש ומערבלים עוד דקה.
2. מוסיפים את החמאה, השמנת, החלב, הג'ינג'ר, תמצית הוניל וקליפת התפוז, מערבלים, לבסוף מוסיפים את הקמח והאגוזים לערבול קצר רק עד לקבלת תערובת חלקה.
3. יוצקים לתבנית בקוטר 28 ס"מ שמרוחה בחמאה ובזוקה בסוכר, ואופים בחום של 180 מעלות צלזיוס, עד שקיסם יוצא ממרכז העוגה יבש
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
