הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2 כוסות קמח
1 שקית סוכר וניל
1 שקית אבקת אפיה
43 כוס שומשום
1 כוס חלבה מגוררת
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
3 ביצים
1 חבילת מרגרינה או 43 כוס שמן לחילופין
קורט מלח
רבע כוס טחינה גולמית
רבע כוס קוקוס
2 כפות ברנדי
לציפוי:
ריבת תות
2 חלבונים
חצי כוס חלבה מגוררת
חצי חפיסת שוקולד מריר מגוררת
אופן ההכנה
מערבבים את היבשים,
מוסיפים את הביצים השמן והטחינה ומערבבים לתערובת סמיכה.
משמנים תבנית במרגרינה או שמן,
מזלפים גרגרי שומשום על התבנית ומהדקים את הבצק בתבנית.
מחממים ריבת תות שדה (בכפוף לכמות הרצויה),
מביאים להמסה ומזלפים בכמות שווה על הבצק המהודק בתבנית המשומנת.
מקציפים 2 חלבוני ביצה עם רבע כוס סוכר וחצי חפיסת שוקולד מריר מגוררת,
ואת הקצף הקשה שופכים מעל לריבה שהזלפנו מעל לבצק.
מפזרים חלבה מגוררת מעל לקצף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות.
לאפות בערך כ-20 דקות.
הבצק אמור להישאר לבן עם גיוון זהבהב.
העוגה המקורית הזו נזללת מהר יותר מכפי שתתארו.
לבריאות!
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון