חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת חלב - צ'יטיס רדזה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון לעוגת חלב של ציפור (עוגה ג'ינגית). brבשפה גרוזינית - צ'יטיס רדזה. br
עוגת חלב - צ'יטיס רדזה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון לעוגת חלב של ציפור (עוגה ג'ינגית). brבשפה גרוזינית - צ'יטיס רדזה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
8 בצים
1/2 2 כוסות סוכר
250 גר' חמאה
1 כוס לבן
5 כפות קקאו
3 כפות חלב
1 כפית סודה לשתיה
1 כף חומץ
2 ח' וניל
אופן ההכנה
מקציפים כוס סוכר 200גר' חמאה רכה, מוסיפים כוס לבן שני כפות קקאו, כפית סודה, 1 כף חומץ, 2 ח' וניל, להוסיף
קמח ולערבב עד שנקבל את הסמיכות כמו של שמנת. לשמן את התבנית, להעביר את התערובת על מגש, ולאפות על חום בינוני.
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר, וכאשר הבצק חצי אפוי לשפוך עליו ולהמשיך לאפות. לאפות עד שהציפוי מיתייצב.
להכין קרם שוקולד מחומרים שנישארו:
חצי כוס סוכר, 3 כפות חלב,50 גר' חמאה,3 כפות קקאו לבשל עד לרתיחה, ובצורה החמה לשפוך אותו על העוגה.
מגיש: avraham
מקור:
שתף את המתכון