הוראות הכנה
מרכיבים
8 בצים
1/2 2 כוסות סוכר
250 גר' חמאה
1 כוס לבן
5 כפות קקאו
3 כפות חלב
1 כפית סודה לשתיה
1 כף חומץ
2 ח' וניל
אופן ההכנה
מקציפים כוס סוכר 200גר' חמאה רכה, מוסיפים כוס לבן שני כפות קקאו, כפית סודה, 1 כף חומץ, 2 ח' וניל, להוסיף
קמח ולערבב עד שנקבל את הסמיכות כמו של שמנת. לשמן את התבנית, להעביר את התערובת על מגש, ולאפות על חום בינוני.
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר, וכאשר הבצק חצי אפוי לשפוך עליו ולהמשיך לאפות. לאפות עד שהציפוי מיתייצב.
להכין קרם שוקולד מחומרים שנישארו:
חצי כוס סוכר, 3 כפות חלב,50 גר' חמאה,3 כפות קקאו לבשל עד לרתיחה, ובצורה החמה לשפוך אותו על העוגה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון