חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת טארט / פאי אגוזים וטופי קרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השילוב של טופי עם אגוזים ותחתית פריכה עושה את זה רבותי
עוגת טארט / פאי אגוזים וטופי קרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השילוב של טופי עם אגוזים ותחתית פריכה עושה את זה רבותי
הוראות הכנה
מרכיבים
פאי אגוזים
מצרכים
חומרים לבצק:
2 כוסות קמח
100 גר’ חמאת תנובה חתוכה לקוביות
2 כפות שמנת חמוצה27%
1 ביצה
50 גר’ אבקת סוכר
חומרים למלית:
150 גר’ פקאן
150 גר’ אגוזי לוז
150 גר’ שקדים
½ 1 כוס סוכר
1 מכל שמנת להקצפה 32%
אופן ההכנה
אופן הכנה
1. מכניסים את חומרי הבצק, מלבד הביצה והשמנת למעבד מזון ומעבדים עד קבלת מסה אחידה.
2. מוסיפים את הביצה ואת השמנת ומשיכים לעבד עד קבלת בצק אחיד. הערה: אין לעבד את הבצק יתר על המידה. מכסים את הבצק ומניחים במקרר לצינון למשך כ-20 דק’.
3. מרדדים את הבצק בין שני גיליונות נייר אפיה. מניחים את הבצק המרודד על תבנית אפייה המשמשת להכנת פאי בקוטר 26 ס"מ.
4. מניחים את התבנית עם הבצק במקרר עד סיום הכנת המלית.
5. במחבת כבדה מתיכים את הסוכר לקרמל. מוסיפים את מבחר האגוזים והשקדים תוך כדי ערבוב בעזרת כף עץ. מוסיפים את מיכל השמנת בהדרגה תוך כדי ערבוב תמידי למניעת גושים.
6. יוצקים את המלית על בסיס הבצק ואופים בתנור שחומם מראש בטמפ’ של °180 מעלות למשך 40 דק’ או עד השחמת דפנות הבצק.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון