הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
1 1/2 כוסות סוכר
1 1/2 כוסות קמת תופח או רגיל + א. אפיה
1/2 כוס מיץ מלימון
1/3 כוס שמן
גרדת לימון
אופן ההכנה
מקציפים את החלמונים עם הסוכר כ 15 דקות לקצף קשה ויציב
בנתיים מערבבים יחד עם החלבונים את השמן ,גרדת הלימון ומיץ הלימון
לאחר שהקצף קשה מנמיכים את עוצמת המיקסר לאיטית ביותר ומוסיפים לסרוגין את הקמח ואת שאר החומרים
לשמן תבנית ולהכניס לתנור כשהוא קר ולחמם לחום בינוני כ40 דקות
מגיש:
מקור: ג'וליאנה מזרחי זל
שתף את המתכון