חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת טורט ריבת חלב בשכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת טורט ריבת חלב בשכבות
עוגת טורט ריבת חלב בשכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת טורט ריבת חלב בשכבות
הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
5 ביצים מופרדות
1 ורבע כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1/2 כוס שמן
1/4 כוס מיץ תפוזים
1 כף ברנדי
1 כוס קמח רגיל
1 שקית אבקת אפיה
2 כפיות תמצית וניל
1 ריבת חלב בחם החדר ועוד מעט (להמיס במיקרו כ 30 שניות)
לציפוי:
שמנת לקצפת השף הלבן
כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
1. בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים עם הסוכר וסוכר וניל עד לקצף נוקשה.
2. מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף עוד כ 3 דקות. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים שמן,ברנדי, מיץ תפוזים,קמח, אבקת אפיה ותמצית וניל.
3. בתבנית עגולה מספר 26, משומנת, אופים כ20-25 דקות [עד שהקיסם הננעץ יוצא יבש].
חותכים באמצע העוגה לרוחב ומורחים ריבת חלב, מורחים גם מעל.
4.מכינים את הציפוי- מקציפים יחד שמנת, חלב ופודינג, עד לקבלת קצפת יציבה. מורחים מעל העוגה ומקשטים עם אגוזים טחונים או גרד של שוקולד מריר
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון