הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
5 ביצים מופרדות
1 ורבע כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1/2 כוס שמן
1/4 כוס מיץ תפוזים
1 כף ברנדי
1 כוס קמח רגיל
1 שקית אבקת אפיה
2 כפיות תמצית וניל
1 ריבת חלב בחם החדר ועוד מעט (להמיס במיקרו כ 30 שניות)
לציפוי:
שמנת לקצפת השף הלבן
כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
1. בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים עם הסוכר וסוכר וניל עד לקצף נוקשה.
2. מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף עוד כ 3 דקות. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים שמן,ברנדי, מיץ תפוזים,קמח, אבקת אפיה ותמצית וניל.
3. בתבנית עגולה מספר 26, משומנת, אופים כ20-25 דקות [עד שהקיסם הננעץ יוצא יבש].
חותכים באמצע העוגה לרוחב ומורחים ריבת חלב, מורחים גם מעל.
4.מכינים את הציפוי- מקציפים יחד שמנת, חלב ופודינג, עד לקבלת קצפת יציבה. מורחים מעל העוגה ומקשטים עם אגוזים טחונים או גרד של שוקולד מריר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון