חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת טירמיסו ביתית בטעם של עוד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המילה טירמיסו שלעצמה נשמעת מסובכת. אבל תתפלאו!!! brניתן להכין עוגת טרמיסו ביתית קלה אפילו עם עזרת הילדים. br
עוגת טירמיסו ביתית בטעם של עוד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המילה טירמיסו שלעצמה נשמעת מסובכת. אבל תתפלאו!!! brניתן להכין עוגת טרמיסו ביתית קלה אפילו עם עזרת הילדים. br
הוראות הכנה
מרכיבים
- 250 ג"ר ביסקוויטים (חבילה אחת)
- 4 כפות אבקת נס קפה
- 2 כפות סוכר
-1/3 כוס מים חמים
-¼ כוס ליקר תפוזים
- 500 ג"ר גבינת שמנת
- מיכל שמנת להקצפה
- 100 ג"ר אבקת סוכר
תבנית של 20X25 ס"מ
אופן ההכנה
- ממיסים את אבקת הנס קפה והסוכר עם המים החמים.
- מוסיפים את הליקר ומערבבים לקבלת רוטב קפה
- במיקסר מקציפים את הגבינה, השמנת, אבקת הסוכר ו-4 כפות מרוטב הנס קפה עד שמתקבל קרם אורירי.
- טובלים את הפתי-בר ברוטב הקפה ומסדרים בתבנית.
- מורחים חצי מכמות קרם הגבינה מעל הפתי בר בשכבה אחידה.
- מעל מניחים שוב שכבת פתי בר טבולה ברוטב הקפה.
- את יתרת קרם הגבינה מורחים מעל הפתי בר בעוד שכבה אחידה וישרה.
- ובפעם האחרונה מניחים שכבת פתי בר טבולה ברוטב הקפה על קרם הגבינה.
- מקררים שעתיים לפני הגשה.
- קלה מאוד להכנה ונחטפת
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון