חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת טראמיסו - ישראל אהרוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת טרמיסו ביסקוטים טבולים עם מוסס מסקרפונה מעדן עדין
עוגת טראמיסו - ישראל אהרוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת טרמיסו ביסקוטים טבולים עם מוסס מסקרפונה מעדן עדין
הוראות הכנה
מרכיבים
350 גר` גבינת מסקפונה (חבילה וחצי)
2 מיכלי שמנת מתוקה
4 חלמונים
1 כוס סוכר
2 כפיות תמצית אפיה
2 חבילות בישקוטים
1 כוס קפה חזק (אספרסו או פילטר)
5 כפות ליקר קפה
אבקת קקאו
אופן ההכנה
1.שמים בקערה את החלמונים והסוכר ומקצפים במיקסר 6-7 דקות עד שהתערובת תפוחה
ובהירה.
2.מוסיפים פנימה את הגבינה ומקציפים יחד עוד דקה.
3.מקציפים את השמנת לקצפת יציבה, מערבבים יחד בעדינות את שתי התערובות ואת תמצית
הווניל לתערובת אחידה וחלקה.
4.שמים בצלוחית ארוכה את הקפה והליקר.
5.טובלים ביסודיות משני הצדדים את הבישקוטים בתערובת הקפה
(לטבול הרבה, שירגישו היטב את טעם הקפה) ומניחים מחצית
מכמות הבישקוטים בתחתית תבנית.
6.יוצקים על שכבת הבישקוטים מחצית מתערובת הקרם, מחליקים ומפזרים מעל שכבת קקאו
(הכי קל- עם מסננת וכפית).
7.חוזרים על הפעולה- מרטיבים בישקוטים בקפה, מניחים בשכבה אחידה על הקרם מצופה
בקקאו, יוצקים עליהם את שאר הקרם, מחליקים יפה ומפזרים קקאו.
8.מכסים בניילון נצמד ומקררים שעות מספר, עדיף למשך לילה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ישראל אהרוני
שתף את המתכון