הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים שלמות
3.5 כוסות סוכר
1.5 כוסות שמן
1 שקית אבקת אפיה
כפית שטוחה מאד של אבקת סודה לשתיה
חצי כפית שטוחה מלח
2.5 כוסות קמח
קצת פחות מכוס קקאו
2.5 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים בשלמותן עם הסוכר
מנמיכים את מהירות המקצף ומוסיפים את שאר החומרים בזה אחר זה
מערבבים מעט ידנית
מעבירים לתבנית ואופים בחום בינוני (180) כ-45 דקות
העוגה מוכנה כשקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון