חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת כושית של פעם נוסח ניבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוגה פשוטה וקלה להכנה מיועדת לכל אירוע
עוגת כושית של פעם נוסח ניבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוגה פשוטה וקלה להכנה מיועדת לכל אירוע
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס מים
4 כפות קקאו
2 כוסות סוכר
1 שקית אבקת אפיה
2 כפיות תמצית ווניל
קורט מלח
ציפוי
100 גרם שוקולד מריר
4 כפות מים
25 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
1) להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים ביחד עם כוס סוכר אחת וקורט מלח
2) להוסיף לקערע ביחד עם החלמונים את הסוכר הנותר, קמח, קקאו, שמן, מים תמצית ווניל ואבקת אפיה לערבב יחדיו עד שנוצר תערובת אחידה.
3) להוסיף את החלבונים המוקצפים ולערבב יחדיו בעדינות שלא לפגוע במירקם העדין עד שמקבלים תערובת אחידה.
4)שמים בתבנית עגולה בקוטר 28 ואופים בחום בינוני כשעה בודקים עם קיסם לראות שהעוגה מוכנה ומוצאים מן התנור ממתינים כעשר דקות ואז מצפים מקשטים.
בתאבון
לציפוי
מכניסים את כול החומרים לסיר קטן על להבה נמוכה ומערבבים עד שהכל נמס ונעשה תערובת אחידה מצפים ומקשטים
מגיש: גולן_ניבה
מקור: אישי
שתף את המתכון