הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס מים
4 כפות קקאו
2 כוסות סוכר
1 שקית אבקת אפיה
2 כפיות תמצית ווניל
קורט מלח
ציפוי
100 גרם שוקולד מריר
4 כפות מים
25 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
1) להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים ביחד עם כוס סוכר אחת וקורט מלח
2) להוסיף לקערע ביחד עם החלמונים את הסוכר הנותר, קמח, קקאו, שמן, מים תמצית ווניל ואבקת אפיה לערבב יחדיו עד שנוצר תערובת אחידה.
3) להוסיף את החלבונים המוקצפים ולערבב יחדיו בעדינות שלא לפגוע במירקם העדין עד שמקבלים תערובת אחידה.
4)שמים בתבנית עגולה בקוטר 28 ואופים בחום בינוני כשעה בודקים עם קיסם לראות שהעוגה מוכנה ומוצאים מן התנור ממתינים כעשר דקות ואז מצפים מקשטים.
בתאבון
לציפוי
מכניסים את כול החומרים לסיר קטן על להבה נמוכה ומערבבים עד שהכל נמס ונעשה תערובת אחידה מצפים ומקשטים
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון