הוראות הכנה
מרכיבים
1שקית ג'לטין
2 כפות מים קרים
1 וחצי כוסות חלב רותח
6 חלמונים
1/4 כוס סוכר+2 כפות
1 וחצי מיכל שמנת מתוקה 1
לימון גדול סחוט
לקישוט: עלי נענע וסטריפים מקליפת הלימון
אופן ההכנה
1. בסיר מרתיחים את החלב.
2. מערבבים את הג'לטין במים ומכניסים לחלב הרותח בבחישה רצופה ומהירה.
3. מניחים לצינון.
4.בנפרד להקציף חלמונים וסוכר לקציפה בהירה ותפוחה.
5.בנפרד להקציף את השמנת המתוקה.
6.לחבר את 3 התערובות בתנועות קיפול עדינות ולהוסיף את מיץ הלימון.
להכניס בתבנית למקרר למינימום 6 שעות. לקשט לפני ההגשה.
מגיש:
מקור: effiba
שתף את המתכון