הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
- 200 ג"ר עוגיות (אפשר ביסקוויטים, בישקוטים או סתם עוגיות - הם הופכים להיות הבסיס של העוגה)
- 1 כוס שוקו
למוס:
- 3 גביעי מעדן קרלו
- 1 מיכל שמנת להקצפה (רצוי 32% שומן)
- 2 שקיות פודינג וניל
- סוכריות לקישוט
- תבנית פיירקס מצופה מבפנים בניילון נצמד
אופן ההכנה
למוס:
- בקערה של מיקסר שופכים את גביעי הקרלו, השמנת והפודינג ומקציפים לתערובת סמיכה.
הרכבת העוגה:
- את התבנית המצופה ממלאים בתערובת המוס.
- את העוגיות טובלים בשוקו ומסדרים על המוס. (להשתדל לכסות את כל העוגה בשכבה אחת).
- מכניסים למקרר למשך שעה.
- לפני ההגשה, הופכים את העוגה על צלחת הגשה ומקלפים את הניילון הנצמד.
- מקשטים בסוכריות שוקולד או גומי לפי הטעם.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון