חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מוס שוקולד וקצפת - פצצה!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת פרווה מעולה שקוצרת שבחים.
עוגת מוס שוקולד וקצפת - פצצה!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת פרווה מעולה שקוצרת שבחים.
הוראות הכנה
מרכיבים
150 גר' שוקולד מריר
150 גר' מחמאה של בלו בנד
3 חלמונים
3 חלבונים
חצי כוס סוכר
פתי בר בטעם שוקולד
1/2 כוס מים
1/2 כוס יין
1 שמנת ריץ'
חצי כוס סוכר
שוקולד מריר, לקישוט
אופן ההכנה
+ ממיסים במיקרו שוקולד ומחמאה, כדקה וחצי. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מקררים לטמפ' החדר.
+ מוסיפים את החלמונים לתערובת השוקולד, אחד אחד, במהירות עד שנבלעים.
+ מקציפים את החלבונים ביחד עם חצי כוס סוכר לקצף יציב.
+ מקפלים יחד את שתי התערובות לתערובת אחת אחידה.
+ טובלים פתי-בר בטעם שוקולד בקערה עם תערובת של מים ויין.
+ מסדרים שכבה אחת של פתי בר טבולים בתבנית, שופכים מעל את מוס השוקולד. מעל מסדרים עוד שכבת פתי בר טבולים.
+ מקציפים להקציף שמנת ריץ' וחצי כוס סוכר לקצפת יציבה ושופכים מעל השכבה השניה של הפתי בר. מגרדים במגרדת מעל שוקולד מריר לקישוט ומקפיאים.
+ להוציא 5 דקות לפני ההגשה.
בתיאבון!
מגיש: שאנה
מקור:
שתף את המתכון