הוראות הכנה
מרכיבים
150 גר' שוקולד מריר
150 גר' מחמאה של בלו בנד
3 חלמונים
3 חלבונים
חצי כוס סוכר
פתי בר בטעם שוקולד
1/2 כוס מים
1/2 כוס יין
1 שמנת ריץ'
חצי כוס סוכר
שוקולד מריר, לקישוט
אופן ההכנה
+ ממיסים במיקרו שוקולד ומחמאה, כדקה וחצי. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מקררים לטמפ' החדר.
+ מוסיפים את החלמונים לתערובת השוקולד, אחד אחד, במהירות עד שנבלעים.
+ מקציפים את החלבונים ביחד עם חצי כוס סוכר לקצף יציב.
+ מקפלים יחד את שתי התערובות לתערובת אחת אחידה.
+ טובלים פתי-בר בטעם שוקולד בקערה עם תערובת של מים ויין.
+ מסדרים שכבה אחת של פתי בר טבולים בתבנית, שופכים מעל את מוס השוקולד. מעל מסדרים עוד שכבת פתי בר טבולים.
+ מקציפים להקציף שמנת ריץ' וחצי כוס סוכר לקצפת יציבה ושופכים מעל השכבה השניה של הפתי בר. מגרדים במגרדת מעל שוקולד מריר לקישוט ומקפיאים.
+ להוציא 5 דקות לפני ההגשה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון