חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מוס שוקולד ללא אפייה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מוס שוקולד ללא אפייה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גר' שוקולד מריר
100גר' חמאה
500 מ"ל שמנת להקצפה
1 כפית קפה נמס
1/2 כוס ליקר קפה
לתחתית:
200 גר' ביסקוויטים בטעם שוקולד
100 גר' חמאה
1 כף ליקר קפה
לציפוי:
250 מ"ל שמנת להקצפה
2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
1. שמים את השוקולד והחמאה בסיר וממיסים. מערבבים היטב ליצירת ממרח חלק ואחיד.
2. בכלי נפרד מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה.
3. ממיסים את אבקת הקפה בכף מים רותחים ומצננים.
4. מערבבים את השוקולד עם הקצפת, מוסיפים את הליקר והקפה, וממשיכים לערבב בעדינות.
5. מכינים את התחתית: ממיסים את החמאה, מרסקים את הביסקוויטים ומערבבים. מוסיפים את הליקר, מערבבים, מעבירים לתבנית ומהדקים.
6. מעבירים את המוס לתבנית. עוטפים את התבנית בנילון נצמד ושמים במקרר למשך 6 שעות לפחות (אפשר גם לשים במקפיא).
7. מכינים את הציפוי: מקציפים את השמנת עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מורחים על העוגה.
8. בתיאבון!!!!!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון