חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מוס שוקולד לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשמכינים קינוח משוקולד, כדאי להוסיף קורט מלח. המלח מבליט את הטעמים הייחודיים של השוקולד.
עוגת מוס שוקולד לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשמכינים קינוח משוקולד, כדאי להוסיף קורט מלח. המלח מבליט את הטעמים הייחודיים של השוקולד.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
- 5 ביצים (מופרדים חלבונים וחלמונים)
- 4 כפות קקאו
- 1 כוס סוכר
למילוי:
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
- 1 שמנת מתוקה
- 1 כוס חלב
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 30 גרם מרגרינה לאפייה
- 2 כפות חלב
אופן ההכנה
- מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
- מוסיפים בהדרגה את הקקאו והחלמונים.
- יוצקים לתבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ, משומנת ואופים כ-15-20 דקות.
- מוציאים ונותנים לבסיס להתקרר.
- מקציפים את הפודינג עם השמנת המתוקה וכוס החלב ומורחים על הבסיס האפוי.
- ממיסים את השוקולד עם המרגרינה והחלב ,בסיר קטן או במיקרוגל , ולדאוג שלא יהיה מימי מדי.
- יוצקים על העוגה כשהציפוי עדיין חם ושומרים במקרר.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון