הוראות הכנה
מרכיבים
שלב 1:
6 ביצים, 6 כפות סוכר, 1 איסטנט שוקולד
שלב 2:
1 איסטנט פודינג וניל, 1 כוס חלב, 1 שמנת מתוקה.
שלב 3:
1 כף קקאו, 100 גרם שוקולד מריר, 3 כפות סוכר, 1/4 מרגרינה, 1/4 כוס חלב.
אופן ההכנה
שלב 1:
להקציף החלבונים ולהוסיף הסוכר לקצף יציב את החלומנים להוסיף בהדרגה ואח"כ האיסטנט, ולאפות 20 דקות ולצנן.
שלב 2:
להקציף את המרכיבים ולמרוח על העוגה.
שלב 3:
להמיס בבן מרי כל המרכיבים ולמרוח על העוגה. להכניסה למקרר.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון