הוראות הכנה
מרכיבים
1 מרגרינה
1 כוס סוכר
3/4 1 כוסות קמח תופח
100 גרם אגוזים טחונים
2 שמנת מתוקה
אבקת נס קפה
מעט תמצית וניל
אופן ההכנה
להרתיח: 2 שמנת מתוקה +2 כפות סוכר + 2 כפות שטוחות אבקת נס קפה.
לקרר ולשים במקרר ללילה.
למחרת:
להמיס מרגרינה וסוכר, להוסיף את הקמח ומעט תמצית וניל.
להוסיף את האגוזים הטחונים. לערבב לבצק.
לרפד תחתית תבנית עגולה בניר אפיה , לשפוך את העיסה על ניר האפיה ולאפות 20 דקות.
לקרר את העוגה וכשהיא קרה לחתוך אותה לרוחבה ל-2 חלקים.
להוציא מהמקרר את השמנת המתוקה, להקציף אותה ולמרוח 2/3 מהכמות על חצי אחד של העוגה, מעל להניח את מחציתה השניה ולמרוח למעלה ה את 1/3 הקצפת שנותרה.
מגיש:
מקור: זיוה טל
שתף את המתכון