הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם מרגרינה
1 ורבע כוס סוכר
5 בצים מופרדות
רבע קילו קמח רגיל מהקמח מפחיתים 2 כפות קמח ומוסיפים 2 כפות קמח אוסם
מישמש טרי אפשר גם מישמש מהקופסה מסונן
2 חב" סוכר וניל
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם רבע כוס סוכר ולשמור את הקצף במקרר
מרגרינה כוס סוכר והחלמונים לשים בקערת המערבל ולהקציף עד שיווצר קרם בהיר
את הקמח מוסיפים בהדרגה לקרם וממשיכים בהקצפה עד שהקמח נבלע בתערובת
להוסיף את הקצף בתנועות קיפול לתערובת
משטחים על תבנית מרובעת ומשומנת את הבצק לפזר מעט קמח על העיסה ומעל מסדרים את המישמש החצוי ולזרות מעל כל מישמש סוכר וניל
לאפות בחום 150 מעלות כ40 דקות או עד שהעוגה יוצאת יבשה ע"י בדיקת קיסם
מגיש:
מקור: ליסה
שתף את המתכון