הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם מרגרינה
6 כפות סוכר לתחתית תבנית האפיה
2-3 מנגו קלופים חתוכים לפרוסות דקות
3 ביצים
1 כוס סוכר לבלילה
1/3 כוס מיץ תפוזים
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה
אופן הכנה
לרכך את המרגרינה ולשמן היטב בכל הכמות את תחתית התבנית
קפיצית)גודל20 X 20 ס"מ( בכדי למנוע הדבקת הסוכר
לפזר את 6 כפות הסוכר כך שיכסו את כל התחתית
לסדר את פרוסות המנגו על התחתית עד לכיסוי מלא
להקציף את הביצים - שלמות ולהוסיף בהדרגה את הסוכר ומיץ
התפוז
להמשיך להקציף ולהוסיף את הקמח ואבקת האפיה
לצקת הכל על המנגו
לאפות בחום בינוני כ 45 דקות
לשחרר מהתבנית כשמתקרר ולהפוך
חגיגי ומדהים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון