חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מנגו הפוכה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קלה להכנה מרשימה וקלה לאכילה
עוגת מנגו הפוכה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קלה להכנה מרשימה וקלה לאכילה
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם מרגרינה
6 כפות סוכר לתחתית תבנית האפיה
2-3 מנגו קלופים חתוכים לפרוסות דקות
3 ביצים
1 כוס סוכר לבלילה
1/3 כוס מיץ תפוזים
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה
אופן הכנה
לרכך את המרגרינה ולשמן היטב בכל הכמות את תחתית התבנית
קפיצית)גודל20 X 20 ס"מ( בכדי למנוע הדבקת הסוכר
לפזר את 6 כפות הסוכר כך שיכסו את כל התחתית
לסדר את פרוסות המנגו על התחתית עד לכיסוי מלא
להקציף את הביצים - שלמות ולהוסיף בהדרגה את הסוכר ומיץ
התפוז
להמשיך להקציף ולהוסיף את הקמח ואבקת האפיה
לצקת הכל על המנגו
לאפות בחום בינוני כ 45 דקות
לשחרר מהתבנית כשמתקרר ולהפוך
חגיגי ומדהים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון