הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 מרגרינה רכה
4 חלמונים
2 כפות סוכר
1 קמח תופח קטן למי שיש קמח תופח גדול אז 2 1/2 כוסות קמח תופח
לקצף:
4 חלבונים
3/4 כוס סוכר
1/2פודינג וניל
למריחה:
ריבה שרוצים תות,אוכמניות, משמש.
אופן ההכנה
ללוש את חומרי הבצק לקחת כוס מהבצק ולהכניס למקפיא.
את שאר הבצק לרדד על תבנית לא קטנה גם בדפנות ולהכניס לתנור עד להכנת המלית
להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר בסוף ההקצפה להוסיף את הפודינג וניל
להוציא את העוגה מהתנור שהיא עדין חמה יש למרוח ריבה שרוצים ועל הריבה יש למרוח את הקצף ומעל הכול יש לגרד בפומפיה גסה את הבצק שהכנסנו למקפיא.
להכניס שוב לתנור בערך 45 דק'
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון