חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מרנג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מרנג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 מרגרינה רכה
4 חלמונים
2 כפות סוכר
1 קמח תופח קטן למי שיש קמח תופח גדול אז 2 1/2 כוסות קמח תופח
לקצף:
4 חלבונים
3/4 כוס סוכר
1/2פודינג וניל
למריחה:
ריבה שרוצים תות,אוכמניות, משמש.
אופן ההכנה
ללוש את חומרי הבצק לקחת כוס מהבצק ולהכניס למקפיא.
את שאר הבצק לרדד על תבנית לא קטנה גם בדפנות ולהכניס לתנור עד להכנת המלית
להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר בסוף ההקצפה להוסיף את הפודינג וניל
להוציא את העוגה מהתנור שהיא עדין חמה יש למרוח ריבה שרוצים ועל הריבה יש למרוח את הקצף ומעל הכול יש לגרד בפומפיה גסה את הבצק שהכנסנו למקפיא.
להכניס שוב לתנור בערך 45 דק'
מגיש: רורי א
מקור:
שתף את המתכון