הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
1 כוס סוכר
200 גר שוקולד מריר
100 גר חמאה
3 כפות חלב+ 1/2 כוס חלב
150 גר אגוזים שבורים
2 אריזות שמנת מתוקה
בערך כ-1/2 חבילה בסקוויטים פתי בר (אפשר גם בטעם שוקולד)
אופן ההכנה
להקציף חלבונים עם סוכר לקצף קשה, לשטח בתבנית פירקס 20*30 או חד פעמית משומנת
ומרופדת בסוכר מפוזר (נגד הדבקות) ולאפות בחום בינוני נמוך לפי הרצון (עם רוצים את המרנג פריך יותר אז גם הזמן האפיה מתארך בהתאם).לקרר.
בסיר בינוני להמיס חמאה, שוקולד, ו3 כפות חלב. להוריד מהאש לקרר מעט ולהוסיף את החלמונים ולאחר מכן גם את האגוזים. להקציף שמנת מתוקה עם קצת אבקת סוכר.
הרכבת העוגה:
על המרנג המקורר לשפוך את הקרם שוקולד ואגוזים וליישר על הקרם לסדר את הבסקוויטים טבולים בחלב. על הבסקוויטים למרוח את הקצפת.
לשמור בקרור ולאכול לאחר 24 שעות. עם תעמדו בפיתוי.!!!!!!!
מגיש:
מקור: לא ידוע
שתף את המתכון