חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מרנג שוקולד ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קלה, קלה ומאוד טעימה
עוגת מרנג שוקולד ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קלה, קלה ומאוד טעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
1 כוס סוכר
200 גר שוקולד מריר
100 גר חמאה
3 כפות חלב+ 1/2 כוס חלב
150 גר אגוזים שבורים
2 אריזות שמנת מתוקה
בערך כ-1/2 חבילה בסקוויטים פתי בר (אפשר גם בטעם שוקולד)
אופן ההכנה
להקציף חלבונים עם סוכר לקצף קשה, לשטח בתבנית פירקס 20*30 או חד פעמית משומנת
ומרופדת בסוכר מפוזר (נגד הדבקות) ולאפות בחום בינוני נמוך לפי הרצון (עם רוצים את המרנג פריך יותר אז גם הזמן האפיה מתארך בהתאם).לקרר.
בסיר בינוני להמיס חמאה, שוקולד, ו3 כפות חלב. להוריד מהאש לקרר מעט ולהוסיף את החלמונים ולאחר מכן גם את האגוזים. להקציף שמנת מתוקה עם קצת אבקת סוכר.
הרכבת העוגה:
על המרנג המקורר לשפוך את הקרם שוקולד ואגוזים וליישר על הקרם לסדר את הבסקוויטים טבולים בחלב. על הבסקוויטים למרוח את הקצפת.
לשמור בקרור ולאכול לאחר 24 שעות. עם תעמדו בפיתוי.!!!!!!!
מגיש: טניה
מקור: לא ידוע
שתף את המתכון