חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מרנג שוקולד עם קרם שוקולד - ישראל אהרוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת קינוח מדהימה כשרה לפסח
עוגת מרנג שוקולד עם קרם שוקולד - ישראל אהרוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת קינוח מדהימה כשרה לפסח
הוראות הכנה
מרכיבים
למרנג:
5 חלבונים
150 גר' סוכר
100 ג' אגוזי לזו טחונים דק
4 כפות קקאו
לקרם שוקולד
2 מיכלים של שמנת מתוקה
500 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות
2 כפיות תמצית וניל.
אופן ההכנה
1.מבשלים את חומרי הקרם עד שהשוקולד נמס לגמרי מקררים כמה שעות במקרר.
2.להכנת המרנג: שמים את החלבונים והסוכר בקערת המיקסר. שמים על סיר עם
אדים ומחממים עד שהחלבונים נעשים חמימים מעט. מחברים את הקערה למיקסר
ומקציפים עד שמתקבל קצף יפהפה ומבריק. מערבבים אליו את האגוזים והקקאו
לתערובת אחידה.
3.משרטטים על נייר אפייה שלושה מלבנים ארוכים וצרים של 12 על 35 ס"מ
זולפים עליהם את המרנג.
4.אופים בתנור שחומם מראש לחום של 120 מעלות למשך 3-4 שעות עד שהמרנג
קשיח.
5.זולפים את הקרם על מלבן אחד, מפזרים עליו מעט אגוזי ברס. מכסים במלבן
שני. זולפים עוד קרם על מלבן השני, מפזרים מעט אגוזים ומכסים במלבן המרנג
האחרון
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ישראל אהרוני
שתף את המתכון