הוראות הכנה
מרכיבים
ג"ר מרגרינה
2/3 כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
2 ביצים
1 כף גדושה קקאו
מעט מים
מעט צבע מאכל אדום
המצרכים לציפוי:
מעט ריבה
1 שמנת מתוקה
1/3 כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה
לבחוש היטב מרגרינה וסוכר עד שתתקבל תערובת קלה ותפוחה. להוסיף ביצים וקמח לסירוגין. ולהוסיף מעט מים כדי שהתערובת תהיה רכה ודביקה.
לחלק התערובת באופן שווה לשתי קערות.
לתערובת בקערה אחת יש להוסיף טיפות אחדות של צבע מאכל ולבחוש. לתערובת השניה יש להוסיף קקאו ולבחוש היטב.
לשפוך כל אחת מהתערובות לתבנית צרה ומוארכת ומשומנת היטב. לאפות בחום בינוני כ-25 דקות. לצנן.
לחתוך כל שכבת עוגה לאורכהבאופן זה יתקבלו 4 אצבעות ארוכות וצרות.
להקציף שמנת מתוקה ואבקת סוכר.
להצמיד חלק חום לחלק ורוד, למרוח בינהם מעט ריבה וקצפת. למרוח גם מעט ריבה וקצפת מעל שני חלקים אלה.
להניח חלק חום מעל לחלק הורוד וחלק ורוד מעל החלק החום. למרוח בינהם מעט ריבה וקצפת.
למרוח בריבה את העוגה כולה ולצפות אותה בשארית הקצפת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון