הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם שוקולד מריר קצוץ
200 גרם חמאה רכה
1 ורבע כוסות סוכר
2 ביצים
2 חלמונים
2 ורבע כוסות קמח רגיל
רבע כוס קקאו
1.5 שקיות אבקת אפיה
2/3 חלב פושר
לקרם:
100 גרם קרם פטיסייר או כל קרם אחר
2/3 כוס נוטלה
אופן ההכנה
ממיסים שוקולד במיקרו
מקציפים חמאה וסוכר מספר דקות
טורפים ביצים וחלמונים עם מזלג ומוסיפים בהדרגה ותוך כדי הקצפה לתערובת החמאה(כמובן שאת החמאה מקציפים) מנמיכים מהירות הקצפה ומוסיפים שוקולד מומס.
מנפים קמח קקאו ואבקת אפיה מוסיפים לתערובת.
מוסיפים חלב ומערבבים קלות.
מחממים תנור ל175 מעלות.
מערבבים נוטלה עם קרם.
יוצקים לתבנית חצי מכמות הבלילה עם הקמח ומעליה מוסיפים את הנוטלה והקרם בשורות מרווחות כאוות נפשנו ומעל את החצי השני של הבלילה עם הקמח.
כלומר יש לנו עוגה שבתוכה יש קרם נוטלה. שכבה עוגה שכבה נוטלה ועוד שכבה עוגה.
אופים 35 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון