הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבלילה:
6 ביצים
1 כוס סוכר
1.5 כפות נס קפה
1.5 כפות קקאו משובח
5 כפות קמח
100 גרם אגוזים קצוצים
חומרים לקרם:
1 מרגרינה
1 כוס סוכר
2 ביצים שלמות
1.5 כפות נס קפה
1.5 כפות קקאו
אופן ההכנה
להקציף החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב, להוסיף בהדרגה את החלמונים ויתר החמרים לבלילה ולבסוף את האגוזים.לאפות בחום בינוני עד שנועצים קיסם ויוצא יבש.
להקציף את כל החומרים לקרם עד לקבלת קרם אחיד וחלק מאד ולמרוח על העוגה לאחר שהצטננה.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון