חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת סברינה קלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מנצח בכלום זמן.
עוגת סברינה קלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מנצח בכלום זמן.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 גביע יוגורט
½1 כוסות סוכר
2 ביצים
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס גדושה קמח
½ בקבוק תמצית רום
2-3 כפות ריבת תות
2 שקיות שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני (180 צלזיוסים שלמים)
2. מברבבים עד לאחידות בקערה את היוגורט, חצי כוס סוכר, הביצים,
אבקת אפיה וקמח. עורכים את התערובת בתבנית אובלית חסינת חום
משומנת, ואופים כ-20 דקות בחום בינוני, עד שמזהיב.
3. מוציאים מהתנור ויוצקים כוס מי ברז (כן! כן!). מצננים בתבנית.
4. מערבבים בסיר כוס מיים, כוס סוכר ואת תמצית הרום. מביאים לרתיחה
ומכבים. מצננים.
5. יוצקים את תערובת הרום על העוגה הצוננת.
6. מחממים מעט את הריבה ומורחים על העוגה.
7. מקציפים את השמנת עם הסוכר, ומורחים על העוגה. שומרים במקרר.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון