הוראות הכנה
מרכיבים
קבוצה ראשונה:4 בצים, 1 כוס סוכר
קבוצה שנייה:1 כוס שמן, 1 כוס מיץ תפוזים
קבוצה שלישית:1 כוס סולת, 1כוס קמח, 1 כוס קוקוס, 2 סוכר וניל, 1 אבקת אפייה
לסירופ:חצי כוס סוכר, 1 לימון סחוט, 1 כוס מים
אופן ההכנה
מערבבים קבוצה ראשונה בקערת מערבל ומקציפים עד שיש קצף יציב.
מוסיפים את הקבוצה השנייה לסרוגין תוך כדי ערבוב עדין
מערבבים קבוצה שלישית (את כל החומרים היבשים) ולאחר מכן להוסיף בעדינות תוך כדי עירבול ידני לתוך התערובת של הביצים.
משמנים תבנית קפיצית מספר 26 ושופכים לתוכה את התערובת אופים בחום בינוני במשך חצי שעה או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא נקי.
להכנת הסירופ יש לערבב את המרכיבים ולהרתיח עד שנוצר מעין סירופ מעט סמיך ובעוד העוגה חמה יש לטפטף בעדינות על כל העוגה.
הערה חשובה:לא חייבים לשפוך את כל הסירופ על העוגה אלא רק כמה שצריך אחרת העוגה תהייה מאוד רטובה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון