הוראות הכנה
מרכיבים
1 וחצי כוסות סולת
1 כוס סוכר
1כוס שמנת מתוקה ( קופסא}
1 שמנת חמוצה
1כוס קוקוס
1 שקית אבקת אפייה
3 ביצים
חצי כוס קמח
קוקוס לקישוט
לסירופ = 2 כוסות סוכר + ¼2 כוסות מים
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני.
מערבבים היטב את כל החומרים, מלבד הסירופ וקישוט הקוקוס. אופים בחום בינוני עד קבלת גוון מוזהב יפה.
בינתיים, מכינים את הסירופ.
מביאים לרתיחה את הסוכר והמים ומערבבים היטב עד שהסוכר נמס. כאשר העוגה מוכנה, יוצקים את הסירופ על העוגה החמה ומפזרים את הקוקוס למעלה.
בתיאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון