הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' מרגרינה רכה
½ כוס קמח
750 גרם סולת (להוריד ½1 כוסות מהשקית)
2 אשל
סוכר וניל
תמצית וניל
200 גרם קוקוס
1 אבקת אפיה
לסירופ
3 כוסות סוכר, 3 כוסות מים, כמה טיפות לימון
אופן ההכנה
לערבב חומרים יבשים
לערבב חומרים רטובים
לאחד בית התערובות לצקת לתבנית ולאפות בחום בינוני
סירופ
להרתיח מים וסוכר, להנמיך את הלהבה ולבשל עוד 10 דקות, בסוף להוסיף כמה טיפות לימון
לקרר ולצקת על העוגה
מגיש:
מקור: אסתי בית שאן
שתף את המתכון