הוראות הכנה
מרכיבים
להכנת הבסיס:
4 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
1/2 1 כוסות קמח תופח
1/4 חבילה (50 גר') מחמאה
3/4 כוס חלב
להכנת הקרם:
5 כפות סוכר
2 כפיות נס-קפה
3 כפות גדושות שמנת חמוצה
1/2 חב' מחמאה (100 גרם)
1/2 כוס קוקוס טחון
חצי כוס אגוזים קצוצים גס
1 כף דבש
להכנת המלית:
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
הערה: אפשר להכפיל את חומרי הקרם ואז מתקבלת תערובת כפולה ועשירה למי שאוהב הרבה מילוי ושהעוגה תצא ממש גבוהה.
אופן ההכנה
מבשלים בסיר קטן חלב ומחמאה עד להמסה. מצננים. בקערת מיקסר מקציפים 4 חלבונים ומוסיפים בהדרגה סוכר וסוכר וניל עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים לסירוגין את הקמח ותערובת המרגרינה והחלב ואת החלמונים עד לקבלת בלילה חלקה. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת (מס' 28) ואופים ב-180 עד להזהבה.
להכנת הקרם: שמים בסיר מחמאה, קוקוס, שמנת, נס קפה, אגוזים וסוכר ודבש ומבשלים עד לקבלת בלילה אחידה. כשהעוגה מוכנה מורחים עליה את הקרם ומכניסים לתנור במצב גריל בינוני ל-14 דקות, עד שהקרם מתקשה. מצננים.
כאשר העוגה התקררה לחצות אותה לשניים.
להקציף את חומרי המלית ולמלא את העוגה.
להכניס למקרר לשעתיים.
מגיש:
מקור: משודרג
שתף את המתכון