חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת עוקץ הדבורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוגה משודרגת, כלומר: מכל מיני מתכונים שאספתי במשך השנים לגבי עוגה זו לקחתי קצת עד שהרכבתי מתכון זה שנוסה בהצלחה יתרה.
עוגת עוקץ הדבורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוגה משודרגת, כלומר: מכל מיני מתכונים שאספתי במשך השנים לגבי עוגה זו לקחתי קצת עד שהרכבתי מתכון זה שנוסה בהצלחה יתרה.
הוראות הכנה
מרכיבים
להכנת הבסיס:
4 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
1/2 1 כוסות קמח תופח
1/4 חבילה (50 גר') מחמאה
3/4 כוס חלב
להכנת הקרם:
5 כפות סוכר
2 כפיות נס-קפה
3 כפות גדושות שמנת חמוצה
1/2 חב' מחמאה (100 גרם)
1/2 כוס קוקוס טחון
חצי כוס אגוזים קצוצים גס
1 כף דבש
להכנת המלית:
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
הערה: אפשר להכפיל את חומרי הקרם ואז מתקבלת תערובת כפולה ועשירה למי שאוהב הרבה מילוי ושהעוגה תצא ממש גבוהה.
אופן ההכנה
מבשלים בסיר קטן חלב ומחמאה עד להמסה. מצננים. בקערת מיקסר מקציפים 4 חלבונים ומוסיפים בהדרגה סוכר וסוכר וניל עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים לסירוגין את הקמח ותערובת המרגרינה והחלב ואת החלמונים עד לקבלת בלילה חלקה. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת (מס' 28) ואופים ב-180 עד להזהבה.
להכנת הקרם: שמים בסיר מחמאה, קוקוס, שמנת, נס קפה, אגוזים וסוכר ודבש ומבשלים עד לקבלת בלילה אחידה. כשהעוגה מוכנה מורחים עליה את הקרם ומכניסים לתנור במצב גריל בינוני ל-14 דקות, עד שהקרם מתקשה. מצננים.
כאשר העוגה התקררה לחצות אותה לשניים.
להקציף את חומרי המלית ולמלא את העוגה.
להכניס למקרר לשעתיים.
מגיש: m73
מקור: משודרג
שתף את המתכון